Hienoja koulusuorituksia vuoden 2018 viimeiseltä lukukaudelta!

Dzikwa Trustin tukiohjelman oppilaiden vuoden 2018 viimeisen lukukauden todistusten arvosanat tästä linkistä. Oppilaat on ryhmitelty luokkatason mukaan ja kussakin ryhmässä aakkosjärjestykseen. Ala-asteen päättötutkinnosta eli Grade 7 -tuloksista on oma sivu. Kysele Oililta lisää lukuohjeita.

Vuoden 2018 yläasteen loppututkinnon (O-levels) suoritti 16 oppilasta ja heistä ainakin 12 jatkaa nyt lukiossa. Vuoden 2018 ylioppilastutkinnon (A-levels) suoritti 15 oppilasta. Parhaan tuloksen eli täydet 15 pistettä sai Letwin, joka kirjoitti kaupalliset aineet. Samuel toi 14 pistettä luonnontieteissä ja Kundainashe samoin 14 pistettä humanistisissa aineissa. Kaikkiaan 9 tyttöä ja yksi poika ylsivät 10 pisteeseen tai yli – hieno tulos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *