Suomen Pankki lahjoitti 46 kannettavaa tietokonetta

Suomen Pankki lahjoitti meille kaikkiaan 46 kannettavaa tietokonetta lastemme käyttöön Dzikwa Trustin toimintakeskukseen. Dzikwa-lapset kiittävät!

Pari päivää onkin mennyt tiiviisti pakkaushommissa. Torstai käytettiin Suomen Pankissa tietokoneiden pakkaamiseen. Suomen Pankin IT-työntekijä Julia otti sarjanumerot talteen ja pakkasi tietokoneet IT-päällikkö Pekan kanssa. Seppo liimasi osoitelaput ja fiilisteli.

Tänään siirsimme yhteensä yhdeksän laatikollista tavaraa Niemen varastoon odottamaan lentokuljetusta Zimbabween. Onneksi Harri tuli apuun peräkärryn kanssa. Viimeiset valmistelut tehdään vielä ensi tiistaina.

Zimbabween lähtee yhteensä 2 kuution lähetys, ja se sisältää kannettavien tietokoneiden lisäksi myös kenkiä, urheiluasuja, t-paitoja ja muita vaatteita sekä koulukirjoja ja muita koulutarvikkeita. Matkaan lähtee myös pyyhkeitä, ja jopa villalankaa kutomaklubille!

Psst… voit tukea lasten IT-koulutusta käyttämällä viitettä 1180 (Tilinumero: FI76 1745 3000 0616 40).

Seppo huolehti osoitelappujen liimaamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *