Dzikwan tytöt opiskelevat kestositeiden valmistusta

This image has an empty alt attribute; its file name is kestositeet1-1024x579.jpg

Vapaaehtoisemme ja kummimme Pirkko on käynyt pitämässä tytöillemme työpajoja kestositeiden valmistuksesta. Aihe on ollut paljon esillä viime aikoina, mikä tarkoittaa sitä, että Zimbabwessa on tapahtunut iso muutos kulttuurissa! Aiheesta puhumista ei enää ujostella.

Kestositeet ja niiden valmistus on saanut huomiota myös korkealta taholta; presidentin puolison Auxillia C. Mnangagwan hyväntekeväisyysjärjestön vuosijuhlassa oli mukana kestositeitä valmistavia naisryhmiä. Naiset ovat saaneet tukea toimintaansa presidentin rouvalta ja esittelivät toimintaansa juhlassa ylpeinä!

Näitä Dzikwassa valmistettavia kestositeitä on myynnissä myös yhdistyskokouksessa lauantaina 14. joulukuuta! Myynnistä saatava tuotto ohjataan sidetarvikkeiden hankkimiseen Hararessa, mikä takaa toiminnan jatkuvuuden ja tukee paikallisia yrittäjiä.

Yksi setti sisältää säilytyspussin, josta löytyy sekä uudelleensuljettavat muovipussit puhtaille ja pestäville siteille, kaksi päiväsidettä ja yhden yösiteen. Yhden setin hinta on 15 euroa.

Ohessa kuvia työpajatunnelmista:

This image has an empty alt attribute; its file name is kestositeet2-1024x579.jpg