Joko koulunne on valinnut kohteen?

Tee päivätyökeräys

Joko koulunne on valinnut päivätyökeräyskohteen? Zimbabwen Aids-orvot ry tarvitsee kipeästi apuanne orpolasten hyvinvoinnin takaamiseksi! Yhdistyksemme tukee n. 400 syrjäytymisvaarassa olevan, koulunkäynnistä innostuneen orpolapsen peruskoulutusta ja yleistä hyvinvointia vapaaehtoistyöllä ja lahjoituksilla. Rakentamamme toimintakeskus tarjoaa lapsille lounaan, paikan missä tehdä läksyjä, oppia tietotekniikkataitoja, pelata pallopelejä, harrastaa tanssia tai musiikkia, saada tukiopetusta, hakea puhdasta vettä ja tietysti tavata kavereita. Hallinnolliset kulut ovat pieniä ja katetaan yhdistyksen jäsenmaksuilla eli päivätyökeräyslahjoitukset menevät lyhentämättöminä apua tarvitseville.

Esimerkkejä konkreettisista keräyskohteista:
  1. Toimintakeskuksen tarjoama päivittäinen lounas lapsille
  2. Aurinkosähkön lisääminen lasten toimintakeskuksessa
  3. Tukiopetuksen oppikirjojen hankkiminen seuraaviksi vuosiksi

Yhdistyksen pankkitiedot: Zimbabwen lapset ry, Nordea, Swift NDEAFIHH, IBAN FI76 1745 3000 0616 40

Täältä pystyt kopioimaan ja muokkaamaan lukuvuoden 2017-18 kirjeen työnantajille / vanhemmille, markkinointimateriaalia sekä päivätyökeräyslomakkeen opiskelijoille / työnantajille. Mahdollisuuksien mukaan hankimme myös jonkun, joka on toiminut vapaaehtoisena toimintakeskuksessa koulullenne kertomaan lisää kohteesta.

Ilmoittautuminen päivätyökeräykseen
Päivätyökeräyksen voi järjestää omalle koulullenne sopivana päivänä lukuvuoden aikana ja saatte koulukohtaisen, keräyskohteelle kohdistetun viitenumeron. Ilmoita oppilaitoksesi päivätyökeräykseen tällä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Espoon yhteislyseon englannin kielen lehtoriin ja vapaaehtoistyöntekijään
Anna Puhakkaan: anna.e.puhakka (at) gmail.com, 050 599 55169.